У одному з районів Харкова затримано вбивцю

Зловмисник вбив свого співрозмовника під час конфлікту

У Основ'янському районі Харкова поліцейські затримали вбивцю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

30 вересня до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення про те, що один чоловік наніс іншому декілька ножових ударів. 

Під час спілкування між незнайомцями виник конфлікт. В результаті 26-річний зловмисник наніс чоловіку ножові поранення, від яких останній помер. 

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання на Харківщині серійного крадія та вбивцю. За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Лозівської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 39-річного чоловіка в умисному вбивстві, вчиненому з корисливих мотивів, спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, розбої та серії крадіжок (п. 6 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 121, ч. 4 ст. 187, ч. 3 ст. 185 КК України). Йому призначено покарання у виді 12 років з конфіскацією майна. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.  Чоловік вчинив низку злочинів у Лозовій, серед яких — умисне вбивство. Зловмисник, шукаючи, чим поживитися, проник на територію домоволодіння. Побачивши господарку будинку, жінку літнього віку, чоловік напав на неї ззаду, повалив на підлогу і став бити ногами. Від отриманих травм потерпіла померла на місці. Зловмисник викрав з будинку техніку і гроші, які зміг знайти, після чого втік з місця злочину. Крім того, чоловік наніс тяжкі тілесні ушкодження охоронцю складських приміщень. Злочинець проходив повз приміщень та почув зауваження від охоронця. Виникла сварка, чоловік перестрибнув через паркан і, схопивши дерев’яний брусок, побив ним охоронця по голові. Потерпілого було ушпиталено та надано медичну допомогу. Під час суду обвинувачений визнав вину лише за декількома епізодами крадіжок та наполягав на своїй непричетності до вчинення інших злочинів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися