У Харкові міграційники потрапили під обстріл

У Харкові вручили закордонні паспорти родині з дитбудинку сімейного типу

Учора зранку Харків знову опинився під прицілом ворожих ракет. На жаль, в результаті ракетних ударів по центру міста є значні руйнування інфраструктури та жертви серед цивільних.

Разом з тим, від уламків отримав пошкодження дах Головного управління ДМС у Харківській області та мобільний бус міграційної служби Харківщини, який мав у цей день їхати в один із дитячих будинків сімейного типу області. Наразі його робота призупинена до закінчення ремонту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку міграційної служби.

"Проте нас це не зупинило. В короткий час своїми силами ми доставили матір-виховательку з однією зі старших дітей у найближчий підрозділ ДМС та видали готові закордонні паспорти для всіх підопічних великої родини", – зазначили у ДМС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чутно вибухи – подробиці

Сьогодні близько 10 ранку у Харкові було чутно два вибухи. Після цього в області пролунав сигнал "Повітряної тривоги". Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що ворог наносить удари та закликав харків’ян перебувати в укриттях.

Моніторингові телеграм-канали повідомили про запуск ракет з сусіднього російського бєлгорода.

О 10:09 Сергій Мельник повідомив, що ракет у повітрі немає, проте загроза нових ракетних ударів зберігається.

З’явилося відео з квадрокоптера наслідків терористичного акту на Харківщині (ВІДЕО)

Масштаби вбивчого удару по Харківській області показали у прокуратурі

Окупанти вбили на Харківщині 52 цивільних людей, поранено було шестеро людей, внаслідок жахливої терористочної атаки на село у Куп’янському районі. Харківська обласна прокуратура опублікувала відео наслідків жахливого удару з висоти пташиного польоту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися