У Харкові поліцейські зловили наркоторговця

Затримання відбулося в Шевченківському районі міста

Патрульні затримали наркозбувача у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.

Під час патрулювання Шевченківського району міста, увагу патрульних привернув чоловік. Помітивши службове авто, чоловік змінив напрямок руху та почав намагатися втекти з місця. Такі дії поліцейським здались дивними, тому вони наздогнали громадянина для перевірки.

Під час поверхневої перевірки інспектори виявили у одній з кишень об'ємний згорток. Зі слів чоловіка у згортку наркотична речовина "солі". Громадянин зізнався, що наркотики знаходились у нього для збуту. Даний факт підтвердився наявністю чисельних фото в телефоні чоловіка.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Надалі обставини справи будуть встановлювати слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання чоловіка, що отримував наркотики від лікарів та збував. За процесуального керівництва Красноградської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру раніше судимому 40-річному чоловіку у привласненні наркотичного засобу шляхом шахрайства, вчиненому в особливо великих розмірах та повторно, у незаконному зберіганні з метою збуту та в незаконному збуті особливо небезпечного наркотичного засобу особою, яка раніше вчиняла кримінальне правопорушення, передбачене ст. 308 КК України (ч. ч. 2, 3 ст. 308, ч. 2 ст. 307 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканець м. Красноград, проходячи лікування від опіоїдної залежності у лікарні в Полтавській області, за призначенням лікаря-нарколога щоденно отримував для прийому добову норму метадону. Проте чоловіку було цього замало. Він приходив до лікарень м. Харкова, ставав там на клінічне спостереження та отримував наркотичні засоби, при цьому зловмисник приховував факт того, що він вже перебуває на програмі замісної підтримуючої терапії для хворих з наркотичною залежністю. Чоловік не тільки вживав наркотичний засіб, а ще і встигав збувати метадон, отримуючи за це гроші. 25 вересня слідчий суддя Красноградського районного суду Харківської області задовольнив клопотання сторони обвинувачення: підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 23 листопада 2023 року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися