На автошляху “Харків-Київ” сталася ДТП (ФОТО)

Водії транспортних засобів отримали незначні тілесні ушкодження

Поліція встановлює обставини ДТП на трасі у місті Валки Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що водії транспортних засобів отримали незначні тілесні ушкодження.Їх доставили до місцевої лікарні для надання допомоги.

Щодо деталей аварії, то 9 жовтня близько 9:00 на автошляху “Харків-Київ” сталося зіткнення легковика Volkswagen Passsat під керуванням 21-річного хлопця та вантажівки Daf, за кермом якої перебував 64-річний водій.

“Наразі механізм та обставини аварії встановлюються. Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку”, - уточнили в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у місті Мерефа на Харківщині сталося ДТП з постраждалими - поліція відкрила кримінальне провадження. 

У поліції поінформували, що 3 жовтня близько 00:40 надійшло повідомлення про те, що внаслідок аварії в автомобілі “ВАЗ-2102” застрягли люди. Правоохоронці встановили, що 32-річний водій транспортного засобу не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де зіштовхнувся з електроопорою. Чоловік перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

У результаті ДТП на місці загинув 35-річний пасажир автомобіля. Водій отримав незначні тілесні ушкодження та відмовився від госпіталізації.

“Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України”, - пояснили у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися