У Харківській області звернулися до мешканців: що сталося

З настанням холодів почастішали пожежі через неправильне користування пічним опаленням

Мешканці приватних будинків дедалі частіше використовують для обігріву печі. Порушення правил безпеки при цьому призводить до пожеж. Рятувальники Харківщини закликають неухильно дотримуватися правил експлуатації пічного опалення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС.

"Поки ще є час до настання сильних морозів, перевірте придатність опалювальних приладів. Пожежу легше попередити, аніж потім боротись із її наслідками. Тож бережіть себе та своє майно. В екстрених ситуаціях — телефонуйте 101", – звертаються ДСНСники до мешканців області.

опалювальний сезон у Харківській області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія завдала ракетного удару по Харківській області: є поранені

Сьогодні зранку ворог завдав ракетного удару, попередньо ЗРК С-300, по смт Великий Бурлук Куп'янського району. Зазнали поранення троє цивільних людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Що робити тим харків’янам, чиї будинки було пошкоджено вперше

Під час ракетних обстрілів Харкова 6 жовтня понад 50 житлових будинків були пошкоджені вперше з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Харківʼяни, чиє житло зазнало пошкоджень через російську агресію, можуть отримати грошову допомогу за державною програмою "єВідновлення". Для цього необхідно подати відповідну заявку в застосунку “Дія”", – пишуть у міськраді.

Також родинам, які постраждали від обстрілу у Харкові, виплатять допомогу. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися