Родинам, які постраждали від обстрілу у Харкові, виплатять допомогу

Грошову допомогу нададуть французькі благодійники

Родини, які постраждали внаслідок учорашнього ракетного обстрілу житлового будинку в місті Харкові, отримають матеріальну допомогу. Про це сьогодні, 7 жовтня, в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

Міський голова зазначив, що 30 осіб, які напередодні отримали поранення внаслідок обстрілу, знаходяться у стабільному стані та проходять лікування в медичних закладах міста.

Мер повідомив, що внаслідок вчорашнього обстрілу було пошкоджено 74 будівлі, у т. ч. 69 житлових будинків.

"Вчора наші комунальні служби працювали весь день і працюють зараз, щоб усунути наслідки обстрілів. Щодо допомоги постраждалим, то ми домовилися з французьким фондом, і він надасть матеріальну допомогу кожній постраждалій сім'ї. Я дуже вдячний за це нашим партнерам. Крім того, 17 сімей, які виявили таке бажання, ми переселили до готелю та забезпечили їх продуктами харчування", - повідомив Ігор Терехов.

Також мер подякував городянам, які долучилися до розбору завалів одразу після обстрілу.

"Я пишаюся харків'янами, які ще до приїзду працівників ДСНС почали розбирати завали і завдяки цьому врятували життя 11-місячній дитині", - зазначив міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові чутно вибухи – подробиці

Сьогодні близько 10 ранку у Харкові було чутно два вибухи. Після цього в області пролунав сигнал "Повітряної тривоги". Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що ворог наносить удари та закликав харків’ян перебувати в укриттях.

Моніторингові телеграм-канали повідомили про запуск ракет з сусіднього російського бєлгорода.

О 10:09 Сергій Мельник повідомив, що ракет у повітрі немає, проте загроза нових ракетних ударів зберігається.

З’явилося відео з квадрокоптера наслідків терористичного акту на Харківщині (ВІДЕО)

Масштаби вбивчого удару по Харківській області показали у прокуратурі

Окупанти вбили на Харківщині 52 цивільних людей, поранено було шестеро людей, внаслідок жахливої терористочної атаки на село у Куп’янському районі. Харківська обласна прокуратура опублікувала відео наслідків жахливого удару з висоти пташиного польоту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися