У Харківській області чоловік підірвав себе

45-річний чоловік помер у Краснопавлівці в результаті вибуху гранати

У Харківській області чоловік підірвав себе гранатою, в результаті чого загинув. Деталі інциденту, який стався напередодні ввечері в смт Краснопавлівка, розповіли у прес-службі поліції області.

Після отримання інформації про вибух на місце прибули правоохоронці та вибухотехніки. Копи встановили, що в районі лісосмуги 45-річний місцевий житель підірвав себе гранатою. Чоловік від отриманих травм загинув. Зараз співробітники слідчо-оперативної групи проводять огляд місця події та опитують свідків. За їх даними, загиблий знаходився в стані алкогольного сп'яніння. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, обставини інциденту встановлюються.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Харкові у дворі житлового будинку на Московському проспекті, 264 виявили мінометну міну, яку хтось викинув у сміттєвий бак. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в Харківській області.

В Харківській області чоловік підірвав себе гранатою, в результаті чого загинув. Деталі інциденту, який стався напередодні ввечері в смт Краснопавлівка, розповіли у прес-службі поліції області. Після отримання інформації про вибух на місце прибули поліцейські і вибухотехніки. Читайте такжеСБУ затримала працював на російську розвідку харків'янина "Попередньо поліцейські встановили, що в районі лісосмуги 45-річний місцевий житель підірвав себе гранатою. Чоловік від отриманих травм загинув. Зараз співробітники слідчо-оперативної групи проводять огляд місця події і опитують свідків. За їх даними, загиблий знаходився в стані алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, обставини інциденту встановлюються.

Подробиці читайте на УНІАН: https://www.unian.net/incidents/na-harkovshchine-pyanyy-muzhchina-podorval-sebya-granatoy-i-pogib-novosti-harkova-11031275.html?_ga=2.186793128.1031672357.1591855395-2034033135.1590586944



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися