У Харкові бабуся загубила чотирирічного онука

У Харкові поліцейські оперативно розшукали зниклу дитину

Жінка із 4-річним онуком знаходились в одному із супермаркетів. Поки бабуся очікувала своєї черги, хлопчик побіг на вулицю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Повідомлення про подію надійшло до відділу поліції № 2 ХРУП № 1 10 жовтня близько 11:00 від 53-річної заявниці.

Працівники сектору ювенальної превенції ВП ХРУП № 1 та управління патрульної поліції знайшли дитину неподалік від супермаркету. 

Життю та здоровʼю хлопця нічого не загрожує. З учасниками події проведена профілактична бесіда.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія завдаларакетного удару по Харківській області: є поранені

Сьогодні зранку ворог завдав ракетного удару, попередньо ЗРК С-300, по смт Великий Бурлук Куп'янського району. Зазнали поранення троє цивільних людей. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Що робити тим харків’янам, чиї будинки було пошкоджено вперше

Під час ракетних обстрілів Харкова 6 жовтня понад 50 житлових будинків були пошкоджені вперше з початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Харківʼяни, чиє житло зазнало пошкоджень через російську агресію, можуть отримати грошову допомогу за державною програмою "єВідновлення". Для цього необхідно подати відповідну заявку в застосунку “Дія”", – пишуть у міськраді.

Також родинам, які постраждали від обстрілу у Харкові, виплатять допомогу. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися