Харків'ян та жителів області попередили про чергову шахрайську схему: подробиці

Жителям Харкова та області радять пам’ятати, що “безплатний сир - тільки в мишоловці”

У поліції Харківської області розповіли, як не втратити гроші при придбанні товару “з рук в руки, повідомляють "Коментарі. Харків".

“Пропонують дешево купити товар “з рук в руки”: поліція попереджає - це можуть бути шахраї”, - зазначили правоохоронці.

Якщо незнайомі люди прийшли і пропонують щось у них придбати значно дешевше, ніж у магазині, то не варто втрачати пильності  та потрібно пам’ятати, що “безплатний сир - тільки в мишоловці”.

“Головне, не впускайте незнайомців додому. Якщо маєте сумніви, залучіть до розмови сусідів або зателефонуйте родичам: це може відлякати шахраїв. Повідомте про подію до поліції за номер телефону 102”, - радять в поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління поліції охорони в Харківській області попередило про чергову шахрайську схему. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Південної міської громади.  У поліції рекомендують не переходити за посиланнями від незнайомців, навіть з такими важливими проханнями, як підписання петиції. Жителям Харківщини нагадали, що посилання на петицію має виглядати так: https://petition.president.gov.ua/petition/ (+ номер петиції), всі інші посилання є шахрайськими.

“Не переходьте за посиланнями навіть від друзів, адже шахраї можуть зламувати сторінки в соцмережах та писати від їхнього імені”, - попередили у поліції. Також повідомили, щоб підписати петицію, знайдіть її на офіційному сайті Президента України за її номером. Також в пошуку (в Google) можна ввести прізвище, ім’я та по батькові Героя та звідти перейти на офіційний сайт. Детальніше читайте тут.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися