ДТП у Харківській області: автомобіль розірвало навпіл (ФОТО)

У результаті аварії тяжкі травми отримав водій Daewoo Lanos

У селищі Новий Коротич на Харківщині сталася ДТП. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Щодо обставин автопригоди у поліції розповіли, що 10 жовтня близько 15:00 до поліції надійшло повідомлення про аварію на перехресті автодороги “Київ-Харків-Довжанський” та вулиці Сонячна. 

Попередньо було встановлено, що водій Daewoo Lanos під час здійснення повороту ліворуч не переконався у безпечності маневру та не надав перевагу у русі автомобілю Mazda СХ5, який рухався у зустрічному напрямку.

У результаті аварії тяжкі травми отримав водій Daewoo Lanos. Зараз встановлюють його особу. Також з тілесними ушкодженнями госпіталізовані до лікарні 35-річний водій Mazda СХ5 та його 8-річний син. 

Крім того, механічних пошкоджень зазнали автомобілі Renault Laguna та ВАЗ -2106, які стояли на узбіччі автодороги.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди з постраждалими у Харкові. Внаслідок аварії травми отримали дві людини. Їх доставили до лікарні. 

Щодо обставин ДТП у поліції розповіли, що 9 жовтня на проспекті Гагаріна сталося зіткнення транспортних засобів Dacia Sandero та Nissan Pathfinder. Різних тілесних ушкоджень зазнали 57-річний водій Dacia та його 56-річна дружина.

“Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - зазначено в повідомленні поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися