У Харкові сталася ДТП: подробиці (ФОТО)

Постраждалих в аварії доставили до лікарні

Поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди з постраждалими у Харкові. Внаслідок аварії травми отримали дві людини. Їх доставили до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Щодо обставин ДТП у поліції розповіли, що 9 жовтня на проспекті Гагаріна сталося зіткнення транспортних засобів Dacia Sandero та Nissan Pathfinder.

Різних тілесних ушкоджень зазнали 57-річний водій Dacia та його 56-річна дружина.

“Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - зазначено в повідомленні поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція встановлює обставини ДТП на трасі у місті Валки Харківської області.

У поліції зазначили, що водії транспортних засобів отримали незначні тілесні ушкодження.Їх доставили до місцевої лікарні для надання допомоги. Щодо деталей аварії, то 9 жовтня близько 9:00 на автошляху “Харків-Київ” сталося зіткнення легковика Volkswagen Passsat під керуванням 21-річного хлопця та вантажівки Daf, за кермом якої перебував 64-річний водій.

“Наразі механізм та обставини аварії встановлюються. Інформація про подію зареєстрована у Єдиному обліку”, - уточнили в поліції.

А 3 жовтня у місті Мерефа на Харківщині сталася ДТП. У поліції поінформували, що 3 жовтня близько 00:40 надійшло повідомлення про те, що внаслідок аварії в автомобілі “ВАЗ-2102” застрягли люди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися