У Харківській області судитимуть вбивцю

Злочин було скоєно внаслідок побутового конфлікту

Лозівською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 37-річної жінки за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

19 серпня цього року в одному з будинків Лозової зібралась компанія з трьох осіб, щоб "розслабитися", вживаючи алкогольні напої — подружжя прийшло в гості до своєї знайомої. Під час вечірки між чоловіком і жінкою виник конфлікт.

Обвинувачена схопила кухонний ніж і вдарила ним свого чоловіка у живіт. Від отриманого поранення потерпілий помер на місці події. Наразі обвинувачена перебуває під вартою. Її судитимуть у Лозівському міськрайонному суді Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання вбивці у одному з районів Харківської областіУ Основ'янському районі Харкова поліцейські затримали вбивцю. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. 30 вересня до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення про те, що один чоловік наніс іншому декілька ножових ударів.  Під час спілкування між незнайомцями виник конфлікт. В результаті 26-річний зловмисник наніс чоловіку ножові поранення, від яких останній помер.  За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися