На Харківщині орудують вандали: подробиці

У громаді попередили про притягнення винуватців до адміністративної або кримінальної відповідальності

У Височанській громаді почастішали випадки вандалізму. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Височанської селищної ради.

Повідомляється, що 6 жовтня у селищі Покотилівка група дітей вчинила акт вандалізму, зламавши одну з гойдалок для малечі на майданчику біля Будинку культури

“На жаль, подібні випадки стають дедалі більш поширеними у населених пунктах громади.  Дуже прикро, що не цінується нелегка праця наших комунальників задля комфортного життя мешканців”, - пояснили у селищній раді.

Староста Покотилівського старостинського округу В’ячеслав Богатий та поліцейські офіцери громади поліції провели розслідування. У результаті були встановлені особи, винні у вандалізмі. Відповідно до закону з їхніми батьками була проведена профілактична бесіда.

“Шановні батьки! Закликаємо вас приділити особливу увагу вихованню своїх дітей та пояснити їм, що вандалізм та знищення майна - це неприпустимо. Така поведінка завдає шкоди не лише майну, але й репутації нашої громади”, - звернулися до жителів громади у селищній раді.

Також попередили, якщо схожі випадки будуть мати місце в майбутньому, то винуватців буде притягнуто до адміністративної або кримінальної відповідальності.

“Звертаємось до усіх мешканців громади бути небайдужими і берегти комунальне майно, адже це наш з вами спільний дім, і безпосередньо від кожного з нас залежить, наскільки комфортним та затишним буде проживання у ньому!”, - наголосили у селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що акти вандалізму зафіксували у Харкові




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися