У Харкові встановлюють освіжаючі рамки

Конструкції допомагають освіжитися городянам у спеконту погоду

У Харкові в саду ім. Т. Шевченка біля Алеї зірок встановили дві освіжаючі рамки. Як повідомив начальник ділянки фонтанів СКП "Харківзеленбуд" Степан Алещенков, з досвіду минулого року такі рамки користуються великою популярністю серед харків'ян і гостей міста, особливо в таку спекотну погоду.

Зі слів Алещенкова, рамки представляють собою металеву конструкцію, на якій зверху встановлені форсунки. "Вони розпорошують туманом воду на людину, що проходить через рамку", - пояснив Степан Алещенков.

Зазначається, що такі освіжаючі рамки також планується встановити в Молодіжному парку, сквері "Стрілка" та інших скверах та парках міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, Купівля китайських поїздів-труб для харківської підземки опинилася під питанням. Нагадаємо, для харківської підземки хочуть закупити "поїзда-труби" - цілісні пятивагонні склади без перегородок між вагонами. Дочірня компанія китайської машинобудівної корпорації CRRC, яка є найбільшим в світі постачальником устаткування рейкового транспорту, виграла відкритий міжнародний тендер на поставку поїздів метро для ліній Харківського метрополітену.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися