У Харкові поліція перевірила сім'ю: що сталося з дитиною (ФОТО)

Під час візиту правоохоронці виявили у квартирі антисанітарні умови, а діти були недоглянуті та голодні

Поліцейські Харкова зафіксували факт домашнього насильства в багатодітній сім’ї та невиконання батьками обов’язків щодо їх виховання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У поліції уточнили, що 8 жовтня до ХРУП № 1 від лікаря швидкої медичної допомоги надійшла інформація про вчинення домашнього насильства у родині. 

Повідомляється, що 39-річний чоловік посварився зі своєю дружиною та погрожував їй фізичною розправою у присутності трьох неповнолітніх дітей 9, 10 та 14 років. Від побаченого старшій дівчинці стало зле й батьки викликали швидку.

“У зв’язку з тим, що діти, які стали свідками домашнього насильства, є жертвами насильства, працівники поліції склали 4 адміністративні протоколи щодо кривдника за ст.173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - пояснили у поліції.

Повідомляється, що 11 жовтня поліцейські сектору протидії домашньому насильству спільно з працівниками сектору ювенальної превенції Харківського РУП № 1 та представниками соціальних служб, служби у справах дітей, представниками закладу охорони здоров’я, управління освіти, навідались до родини з метою проведення профілактичної роботи. 

Під час візиту правоохоронці виявили у квартирі антисанітарні умови, а діти були недоглянуті та голодні.

“Щодо батьків ювенальні поліцейські склали 3 протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області перевіряють деякі сім'ї.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися