У Харківській області сталося два потужних вибухи: є поранені

Двоє чоловіків отримали поранення внаслідок вибухів на Харківщині

12 жовтня о 14:20 до рятувальників надійшла інформація про черговий підрив людини на вибухонебезпечному предметі. Подія сталась у с. Явірське по дорозі на с. Вовчий Яр. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

За попередніми даними спрацювала ворожа протипіхотна міна ОЗМ-72. Постраждав директор одного з фермерських господарств. Він госпіталізований до лікарні.

На місці події працювали піротехніки ДСНС і правоохоронці. Остаточні обставини події з’ясовуються.

Того ж дня, 12 жовтня близько 14:30 у с. Рубіжне Чугуївського району стався вибух невідомого вибухонебезпечного предмету. Подія виникла на приватному подвір’ї. Внаслідок вибуху постраждав чоловік, 1984 року народження. Він отримав міно-вибухову травму правого передпліччя і плеча. До лікарні звернувся самостійно.

Остаточні обставини події з’ясовуються.

"Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією.

У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами "101", "102" або "112"", – звертаються рятувальники.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

"Ми входимо у важкий період" – Олег Синєгубов

Окупанти вночі обстріляли Харків та район беспілотниками

Уночі Харків та Харківській район зазнали ударів ворожими безпілотниками. У Харкові було пошкоджено два приватні житлові будинки, інші удари прийшлися на Харківський район, де частково постраждала критична інфраструктура.

Про те, якою буде зима, розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися