У Харківській області розбирали завали: відомо, що їх спричинило

Також рятувальники ліквідували майже 15 пожеж

Рятувальники ДСНС розбирали завали, спричинені ворожими обстрілами Ізюмського району. Про це "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. 

Протягом дня ворожа артилерія обстрілювала селище Борова Ізюмського району. Сталась пожежа, яку загасили рятувальники 60-ї ДПРЧ. Також бійці цієї частини проводили пошук людей під завалами зруйнованого обстрілом приватного будинку у селі Дружелюбівка Борівської громади. Пошуки результатів не дали.

За цей період здійснено 27 оперативних виїздів, з яких: 14 – на ліквідацію пожеж, одна з яких були спричинені ворожими обстрілами; один – для проведення аварійно-рятувальних робіт; два – допомога населенню і комунальним службам; 10 – інші виїзди.

А в селі Кам'янка Ізюмського району Харківської області, підліток 2008 року на-родження натрапив на ворожу міну. За попередньою інформацією, він разом з батьком збирав металобрухт та натрапив на протипіхотну міну ПФМ-1 "Пелюс-тка". Наразі хлопчик госпіталізований з діагнозом мінно-вибухова травма та поранення правої стопи.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пожежі у Харківській області. Минулої доби рятувальники Харківщини обстежували місця ворожих влучань у Куп'янському та Ізюмському районах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області. Вночі о 2:33 у селі Дружелюбівка Ізюмського району внаслідок обстрілу горів житловий будинок на площі 20 м.кв. На місці події з під завалів було вилучено тіла чоловіка та жінки. Пожежа ліквідована о 5:30. Від ДСНС залучалось 2 одиниці  техніки та 12 чоловік особового складу. О 6:25 бійці 44-ї ДПРЧ виїхали на обстеження частково зруйнованої росіянами п'яти поверхового житлового будинку у селищі Куп’янськ-Вузловий. Була інформація про можливу наявність людей під завалами. Рятувальники розгорнули пошуково-рятувальну операцію. На щастя загиблих чи травмованих людей виявлено не було. О 7:14 у селищі Куп’янськ-Вузловий внаслідок обстрілу горів житловий будинок на площі 150 м.кв. Пожежа була ліквідована о 9:37. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС залучалось дві одиниці техніки та 10 чоловік особового складу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися