Майже півсотні п'яних водіїв: що ще виявили патрульні за вихідні на Харківщині

Також було складено багато протоколів за порушення ПДР

Харківські патрульні розповіли про свою роботу на вихідних. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

Отже, за минулі вихідні патрульні опрацювали 594 виклики, виявили 49 водіїв з ознаками сп'яніння, виявили 16 осіб, які мали, ймовірно, наркотичні речовини, склали 453 постанови, з яких 416 за порушення ПДР.

Також інспектори притягнули до відповідальності 32 пішохода за порушення ними ПДР.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перевірки, проведені харківською поліцією. Харківські поліцейські за минулу добу перевірили майже чотири тисячі автівок на блокпостах. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3890 транспортних засобів. Слідчі та криміналісти здійснили 16 оглядів місць подій, пов’язаних з військовими злочинами росіян. Відкрили 17 кримінальних провадження.  Тривають перевірки за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності. Упродовж доби до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 9 осіб.  На Харківщині минулої доби до поліції на спецлінію 102 надійшло 1288 заяв від громадян про правопорушення та події.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про порятунок грошей харків'ян поліцією. Харківські патрульні провели безпекове заняття з протидії шахрайству. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. За доброю традицією інспектори відділу зв'язків з громадськістю відвідали дитячий Арт-центр, де провели безпекові заняття для дорослих. Темою зустрічі стали шахрайські схеми та як від них захиститись. Патрульні розповіли громадянам про шахрайство та їх види у наш час. Особливу увагу поліцейські звернули на прості правила безпеки.  "У разі, якщо ви отримали сумнівне смс повідомлення або дзвінок: покладіть слухавку/ігноруйте повідомлення. Перевірте інформацію, зв'яжіться з родичами, представниками влади. Повідомте про подію поліцію зателефонувавши за номером 102", - рекомендують правоохоронці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися