Поліцейські рятують гроші харків'ян: як саме

Це вже стало доброю традицією для патрульних

Харківські патрульні провели безпекове заняття з протидії шахрайству. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.

За доброю традицією інспектори відділу зв'язків з громадськістю відвідали дитячий Арт-центр, де провели безпекові заняття для дорослих. Темою зустрічі стали шахрайські схеми та як від них захиститись. Патрульні розповіли громадянам про шахрайство та їх види у наш час. Особливу увагу поліцейські звернули на прості правила безпеки. 

"У разі, якщо ви отримали сумнівне смс повідомлення або дзвінок: покладіть слухавку/ігноруйте повідомлення. Перевірте інформацію, зв'яжіться з родичами, представниками влади. Повідомте про подію поліцію зателефонувавши за номером 102", - рекомендують правоохоронці.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про нову шахрайську схему у Харківській області. У поліції Харківської області розповіли, як не втратити гроші при придбанні товару “з рук в руки, повідомляють "Коментарі. Харків". “Пропонують дешево купити товар “з рук в руки”: поліція попереджає - це можуть бути шахраї”, - зазначили правоохоронці. Якщо незнайомі люди прийшли і пропонують щось у них придбати значно дешевше, ніж у магазині, то не варто втрачати пильності  та потрібно пам’ятати, що “безплатний сир - тільки в мишоловці”. “Головне, не впускайте незнайомців додому. Якщо маєте сумніви, залучіть до розмови сусідів або зателефонуйте родичам: це може відлякати шахраїв. Повідомте про подію до поліції за номер телефону 102”, - радять в поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися