Що сталося в Основ'янському районі Харкова (ФОТО)

За крадіжку телефону зловмиснику загрожує до 10 років позбавлення волі

У Харкові поліцейські оперативно затримали чоловіка за скоєння грабежу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Подія сталася 15 жовтня близько 13:00 в Основ'янському районі міста. У поліції розповіли, що 40-річний харків'янин йшов вулицею та тримав у руках мобільний телефон. До нього ззаду раптово підійшов невідомий та вдарив по потилиці. Від удару потерпілий впав на землю. Нападник ще раз вдарив його ногою в обличчя, вихопив мобільний телефон та втік у невідомому напрямку.

Потерпілий звернувся за допомогою до поліції. Поліцейські встановили місцезнаходження нападника та затримали. Зловмисником виявився раніше судимий 38-річний житель Харкова.

picture

“Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі. Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину”, - повідомили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що суд визнав винними 36-річну жінку та 35-річного чоловіка у вчиненні крадіжок в умовах воєнного стану, за попередньою змовою групою осіб, поєднаного з проникненням до житла (ч. 4 ст. 185 КК України).

Суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком 5 і 6 років відповідно. У суді прокурори довели, що під час окупації збройними силами рф смт Борова Ізюмського району раніше судимий чоловік і його знайома почали займатися крадіжками. Користуючись тим, що частина місцевих мешканців виїхала, зловмисники проникали до їхніх будинків та викрадали звідти майно. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися