У Харкові судитимуть слюсаря з тролейбусного депо – що наробив чоловік

Чоловік чекав "звільнення" та росію, а потрапив за грати

В місті Зміїв 39-річний чоловік заявляв, що Україна нібито обстрілює себе сама. Через свій аккаунт в телеграмі він виправдовував широкомасштабне вторгнення, висміював Президента України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Слідчого Управління ГУ НП в Харківській області Сергія Болвінова.

Головний слідчий зазначає, що чоловік не припинив цього робити навіть після того, як відносно нього порушили кримінальне провадження.

Звичайний слюсар з тролейбусного депо народився та працював у Харкові, а останнім часом жив в одному з найспокійніших районів області.

"Ця справа вже дійшла до суду, але фанат країни-терористки все одно не вгамувався та продовжив писати та виправдовувати збройну агресію рф.

Його швидко розшукали, повідомили про підозру та відправили під варту, суд встановив заставу в 107 350 гривень. За цей злочин чоловікові загрожує до восьми років позбавлення волі з можливою конфіскацією", – зазначив Сергій Болвінов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області проводиться евакуація – вона діє далеко не на всіх

У Куп’янську залишаються ще близько 4 тисяч жителів, повідомив голова ХОВА

Ворог щоденно обстрілює наближені до фронту населені пункти Куп'янщини, тому продовжується евакуація звідти цивільного населення. Уже вивезено 1186 людей, в тому числі 238 дітей. Ще близько 2 тис. виїхали самостійно. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Як розміщують переселенців з Харківщини та яку допомогу надають – читайте за посиланням.

Також начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що до настання холодів росіяни прагнуть максимально просунутися до Куп’янська. Чи вдасться це росіянам – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися