На Харківщині сапери ДСНС наїхали на дві протитанкові міни

Машини механізованого розмінування рятують життя саперам ДСНС

Учора, на Харківщині, під час очищення польової дороги механізованою машиною розмінування відбувся підрив під робочим валом, попередньо 2 протитанкових мін. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ДСНС України.

Завдяки тому, що сапери працювали із використанням сучасної техніки постраждалих серед особового складу немає. Машина отримала незначні пошкодження, що будуть усунені і техніка знову буде функціонувати.

Ці машини дозволяють саперам ДСНС працювати швидше, а головне – безпечніше. Нині ДСНС має 15 таких машин, які постійно працюють на деокупованих ділянках. Загалом з їх допомогою вже обстежено майже 300 га.

У ДСНС підкреслюють, що машини механізованого розмінування – техніка, яку, перш за все, потребують сапери ДСНС. Адже вона рятує життя не лише мирного населення, але й піротехніків.

розмінування у Харківській області

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області проводиться евакуація – вона діє далеко не на всіх

У Куп’янську залишаються ще близько 4 тисяч жителів, повідомив голова ХОВА

Ворог щоденно обстрілює наближені до фронту населені пункти Куп'янщини, тому продовжується евакуація звідти цивільного населення. Уже вивезено 1186 людей, в тому числі 238 дітей. Ще близько 2 тис. виїхали самостійно. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Як розміщують переселенців з Харківщини та яку допомогу надають – читайте за посиланням.

Також начальник пресслужби Східного угруповання військ ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що до настання холодів росіяни прагнуть максимально просунутися до Куп’янська. Чи вдасться це росіянам – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися