У Харківській області сталася ДТП на залізничному переїзді (ФОТО)

Постраждалих госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги Харкова

На залізничному переїзді біля с. Макариха Богодухівського району 18 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області. 

До місця пригоди негайно вирушили 2 оперативні відділення Харківського та Луганського гарнізонів ДСНС. По прибуттю стало відомо, що в результаті зіткнення легковика Volkswagen Jetta з ремонтною дрезиною 65-річний водій та 80-річна пасажирка авто зазнали значних травм. 

“На щастя вони не були затиснуті конструкціями понівеченого автомобіля. Тому рятувальники швидко дістали постраждалих та передали медикам екстреної медичної допомоги. Їх госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги Харкова”, - уточнили у ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими - поліція проводить перевірку за фактом ДТП

Щодо обставин ДТП, у поліції Харківської області пояснили, що водій KIA Carens при повороті ліворуч не надав перевагу у русі автомобілю Daewoo Lanos, який рухався по зустрічній смузі. Аварія сталася 11 жовтня по вулиці Харківських Дивізій. 37-річний кермувальник Daewoo Lanos отримав травми та забої. Його доставили до лікарні. “Вирішується питання про відкриття кримінального провадження”, - зазначили у поліції.

Також поліція з’ясовує обставини дорожньо-транспортної пригоди з постраждалими у Харкові. Внаслідок аварії травми отримали дві людини. Їх доставили до лікарні. 

Щодо обставин ДТП у поліції розповіли, що 9 жовтня на проспекті Гагаріна сталося зіткнення транспортних засобів Dacia Sandero та Nissan Pathfinder. Різних тілесних ушкоджень зазнали 57-річний водій Dacia та його 56-річна дружина.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися