У Харкові горить супермаркет: що відомо (ФОТО)

О 19:00 пожежу локалізовано. Триває ліквідація

У Харкові триває ліквідація пожежі в супермаркеті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

У ДСНС повідомили, що 18 жовтня, о 18:17 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одному із супермаркетів міста. 

“По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що горить облицювання стіни на площі 100 кв.м та дах триповерхової будівлі на площі, орієнтовно 200 кв.м”, - уточнили у ДСНС. 

Повідомляється, що надзвичайники евакуювали 30 осіб. Попередньо постраждалих немає.

“О 19:00 пожежу локалізовано. Триває ліквідація”, - зазначили у ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові вогнеборці оперативно ліквідували пожежу у двоповерховій не експлуатованій будівлі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області Повідомляється, що 18 жовтня о 14:19 на номер “101” надійшла інформація про пожежу, що сталася у не експлуатованій двоповерховій будівлі на проспекті Героїв Харкова Салтівського району міста Харкова. 

“На момент прибуття вогнеборців у підвалі будівлі горіли меблі та сміття на площі близько 10 кв.м. Через сильне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах на стисненому повітрі”, - повідомили у ДСНС.

Зазначається, що о 14:49 вогнеборці локалізували пожежу, а о 15:22 повністю ліквідували. Жертв та постраждалих в результаті пожежі немає. Причина виникнення займання встановлюється.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися