Вбивці на Харківщині дадуть максимальний термін: подробиці

Злочин було скоєно у Лозовій

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Лозівської окружної прокуратури Харківської області суд визнав винним 43-річного чоловіка в нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої, а також крадіжки, вчиненої повторно (ч. 2 ст. 121, ч. 2 ст. 185 КК України). Йому призначено покарання у виді 10 років позбавлення волі. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

6 жовтня 2021 року чоловік, який раніше вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, до смерті забив свою знайому. Встановлено, що зловмисник разом з потерпілою та ще одним другом розпивали алкогольні напої в лісозмузі, розташованій у м. Лозова. Між чоловіком і потерпілою виник конфлікт.

Знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, чоловік став бити ногами потерпілу, яка в цей час лежала на землі. Від крововтрати жінка померла на місці.

Крім того, встановлено, що 19 квітня 2021 року зловмисник також обікрав свою знайому. Він прийшов у гості до потерпілої, яка влаштувала "вечірку". Компанія вживала алкоголь, під дією якого зловмисник вирішив "віддячити" господарці за гостинність. Перед тим, як іти додому, чоловік "прихопив" із собою електропіч, завдавши матеріальну шкоду потерпілій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про суд над вбивцею у Харківській області. Лозівською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 37-річної жінки за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 121 КК України). Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. 19 серпня цього року в одному з будинків Лозової зібралась компанія з трьох осіб, щоб "розслабитися", вживаючи алкогольні напої — подружжя прийшло в гості до своєї знайомої. Під час вечірки між чоловіком і жінкою виник конфлікт. Обвинувачена схопила кухонний ніж і вдарила ним свого чоловіка у живіт. Від отриманого поранення потерпілий помер на місці події. Наразі обвинувачена перебуває під вартою. Її судитимуть у Лозівському міськрайонному суді Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися