На Харківщині за добу зловили декілька пропагандистів

Також у метро затримано чоловіка, що знаходився у розшуку

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки вісім осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

На станції метро "Спортивна" працівники відділу поліції в метрополітені виявили 32-річного харків’янина, який розшукувався співробітниками ХРУП № 2. Чоловіка передали ініціатору розшуку.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3875 транспортних засобів. 

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Минулої доби на території Харківщини сталося 23 дорожньо-транспортні пригоди, у яких травми отримали 16 громадян, дві людини загинули.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ДТП на залізничному переїзді у ХарковіНа залізничному переїзді біля с. Макариха Богодухівського району 18 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області.  До місця пригоди негайно вирушили 2 оперативні відділення Харківського та Луганського гарнізонів ДСНС. По прибуттю стало відомо, що в результаті зіткнення легковика Volkswagen Jetta з ремонтною дрезиною 65-річний водій та 80-річна пасажирка авто зазнали значних травм.  “На щастя вони не були затиснуті конструкціями понівеченого автомобіля. Тому рятувальники швидко дістали постраждалих та передали медикам екстреної медичної допомоги. Їх госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги Харкова”, - уточнили у ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися