На Харківщині заарештували декілька десятків людей: у чому їх підозрюють

Також спіймали декілька людей з наркотиками

Упродовж минулої доби 1137 громадян звернулося до поліції Харківщини через спецлінію “102”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. 

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 30 осіб. 

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 2 громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3900 транспортних засобів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про викриття наркоторговця у ХарковіГромадянина затримали у Шевченківському районі міста працівники роти Управління поліції охорони в Харківській області за підозрою у розповсюдженні наркотичного засобу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Наряд реагування помітив підозрілого чоловіка. Побачивши поліцейських, той почав ховати щось у своїх речах, тому працівники поліції охорони вирішили перевірити його документи. Під час спілкування 21-річний мешканець Харківської області повідомив, що має у наплічнику кілька десятків згортків з наркотиками-"солями". На місце події викликали слідчо-оперативну групу Харківського районного управління поліції № 3. Під час огляду місця події поліцейські виявили ще більше сотні згортків зеленого кольору. Загалом вилучено 160 "закладок". Речові докази направлені на експертне дослідження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися