У Харкові загинув водій: що сталося (ФОТО)

Ймовірно загиблий був п'яним

У Харкові слідчі встановлюють обставини ДТП, в якій загинув водій автомобіля. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Аварія сталася 20 жовтня близько 20:30 поблизу будинку № 119 по проспекту Гагаріна.

34-річний водій автомобіля "Mazda" під час руху не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем MAN з напівпричепом під керуванням 50-річного чоловіка, який рухався у попутному напрямку. Внаслідок ДТП водій іномарки загинув на місці. 

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ДТП на залізничному переїзді у Харкові. На залізничному переїзді біля с. Макариха Богодухівського району 18 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ГУ ДСНС України у Харківській області.  До місця пригоди негайно вирушили 2 оперативні відділення Харківського та Луганського гарнізонів ДСНС. По прибуттю стало відомо, що в результаті зіткнення легковика Volkswagen Jetta з ремонтною дрезиною 65-річний водій та 80-річна пасажирка авто зазнали значних травм.  “На щастя вони не були затиснуті конструкціями понівеченого автомобіля. Тому рятувальники швидко дістали постраждалих та передали медикам екстреної медичної допомоги. Їх госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги Харкова”, - уточнили у ДСНС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися