У Харкові затримано озброєного чоловіка: що він накоїв

Зловмисник пограбував магазин та продавчиню

За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 38-річному раніше судимому чоловіку за фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.

21 жовтня харківʼянин, який тільки у серпні цього року звільнився з місць позбавлення волі, вчинив новий злочин. Так, близько опівдня він прийшов до магазину у Новобаварському районі Харкова. Він заздалегідь вдягнув військову форму, хоча він не є військовослужбовцем, та взяв із собою пістолет.

Прийшовши до магазину, він направив на продавчиню зброю та наказав віддати всі гроші у касі. Отримавши гроші, зловмисник не зупинився. Він побачив на жінці ювелірні прикраси та змусив її зняти все з себе та віддати йому.

Після цього чоловік втік з місця злочину, проте недалеко. Правоохоронці оперативно встановили його особу та затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про пограбування жінки у Шевченківському районі Харкова. Харківські поліцейські викрили чоловіка, який на вулиці пограбував жінку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У поліції розповіли, що 21 вересня до відділу поліції № 1 ХРУП №2 надійшло повідомлення від 55-річної жінки. Вона розповіла, що по вулиці Миру невідомий чоловік зірвав з шиї золотий ланцюжок з хрестиком. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.  “Співробітники УКР ГУНП в Харківській області разом з працівниками ВП №1 ХРУП №2 ГУНП в Харківській області встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 34-річний чоловік раніше судимий за скоєння майнових злочинів. Також він мав при собі довідку, що перебуває на замісній терапії, як особа, що вживає наркотичні речовини”, - повідомили в поліції. Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру у скоєнні грабежу та обрання запобіжного заходу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися