За добу поліцейські затримали майже 100 людей: у чому їх підозрюють

Також правоохоронці перевірили понад 1500 автівок

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 80 осіб. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 1700 транспортних засобів. 

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили громадянина у незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили заборонені речовини.

Працівники поліції оперативно повернули батькам зниклу 13-річну дівчину. Неповнолітня ввечері пішла на прогулянку та не повернулась. Правоохоронці розшукали її на вулиці неподалік від будинку. За час відсутності жертвою злочину дівчина не стала.

Минулої доби на території Харківщини сталося 24 дорожньо-транспортних пригод, у яких травми отримали 12 громадян, одна людина загинула.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання озброєного чоловіка у Харкові. За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 38-річному раніше судимому чоловіку за фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. 21 жовтня харківʼянин, який тільки у серпні цього року звільнився з місць позбавлення волі, вчинив новий злочин. Так, близько опівдня він прийшов до магазину у Новобаварському районі Харкова. Він заздалегідь вдягнув військову форму, хоча він не є військовослужбовцем, та взяв із собою пістолет. Прийшовши до магазину, він направив на продавчиню зброю та наказав віддати всі гроші у касі. Отримавши гроші, зловмисник не зупинився. Він побачив на жінці ювелірні прикраси та змусив її зняти все з себе та віддати йому. Після цього чоловік втік з місця злочину, проте недалеко. Правоохоронці оперативно встановили його особу та затримали в порядку ст. 208 КПК України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися