У Харкові спіймали розшукуваного хулігана: що він накоїв

Він порушував порядок у середмісті

Патрульні затримали чоловіка, який, імовірно, вчинив хуліганство та перебував у розшуку. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.

Вчора вдень, під час патрулювання Шевченківського району, патрульні отримали повідомлення про двох чоловіків, які здійснили декілька пострілів з предмета, схожого на пістолет.

Поліцейські, отримавши детальний опис, передали інформацію в радіоефір та негайно розпочали пошук імовірних правопорушників. 

На вулиці Сумській патрульні виявили схожого за описом чоловіка. Під час спілкування чоловік повідомив, що має з собою пневматичний пістолет, з якого недавно здійснив постріли у середмісті.

Під час перевірки документів, з’ясувалося, що чоловік перебуває в активному розшуку та переховується від суду. Чоловік, імовірно, вчинив правопорушення за ч.3 ст. 187 (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою чи в умовах воєнного або надзвичайного стану, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) ККУ. Надалі патрульні передали затриманого слідчим.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання озброєного чоловіка у Харкові. За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 38-річному раніше судимому чоловіку за фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. 21 жовтня харківʼянин, який тільки у серпні цього року звільнився з місць позбавлення волі, вчинив новий злочин. Так, близько опівдня він прийшов до магазину у Новобаварському районі Харкова. Він заздалегідь вдягнув військову форму, хоча він не є військовослужбовцем, та взяв із собою пістолет. Прийшовши до магазину, він направив на продавчиню зброю та наказав віддати всі гроші у касі. Отримавши гроші, зловмисник не зупинився. Він побачив на жінці ювелірні прикраси та змусив її зняти все з себе та віддати йому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися