Рятувальники Харківщини обстежували територію післ обстрілів: що виявили

Загалом працівники ДСНС здійснили 16 оперативних виїздів

Протягом минулої доби рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію ГУ ДСНС у Харківській області.

 За цей період здійснено 16 оперативних виїздів, з яких: шість – на ліквідацію пожеж; два – на перевірку місця ворожого обстрілу; п'ять – для надання допомоги населенню і комунальним службам; три – інші виїзди.

Двічі куп’янські рятувальники проводили обстеження території після ворожих обстрілів. У місті Куп’янську виявлені пошкодження сім приватних житлових будинків. Постраждало троє людей. Та у селі Курилівка пошкоджені два двоповерхові житлові будинки, підстанція та будівля приватного підприємства. Постраждала одна особа.

Протягом доби пожеж, спричинених ворожими обстрілами, не зафіксовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ворожі обстріли Харківської області. Протягом минулої доби під ударами ворога перебували населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів області. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. По селах Курилівка та Ківшарівка Куп'янського району ворог завдав ударів керованими авіабомбами. У Курилівці пошкоджено приватний будинок, два багатоквартирні будинки, будівлю цивільного підприємства та об'єкт інфраструктури. Зазнала поранення 39-річна жінка, госпіталізована в стані середньої тяжкості. У Ківшарівці пошкоджено будівлі ПТУ та дитсадка, без постраждалих. Внаслідок обстрілів смт Дворічна Куп'янського району, зазнав поранення чоловік 81 року. Госпіталізований в стані середньої тяжкості. Крім того, ворог обстрілював Плетенівку та Зибіне Чугуївського району, Петропавлівку, Кислівку, Дворічну Куп'янського району та інші населені пункти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися