На Харківщині за добу затримано п'ятьох людей: що в них вилучили

Також правоохоронці продовжували перевірки автівок на блокпостах

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили 5 громадян у незаконному обігу наркотиків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У порушників вилучили заборонені речовини.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2890 транспортних засобів. 

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки четверо осіб. 

Під час патрулювання території Салтівського району працівники полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області зупинили автомобіль “Hyundai” під керуванням 23-річного чоловіка. В ході перевірки з’ясувалося, що транспортний засіб перебуває у розшуку, як транспортний засіб, зниклий з місця скоєння ДТП. Повідомлено ініціатору розшуку. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ДТП у Харкові. Поліція встановлює обставини ДТП з постраждалими у Немишлянському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. У неділю, 22 жовтня, на проспекті Героїв Харкова при заїзді на міст водій "ВАЗ 2101" не надав перевагу у русі "Subaru Legacy", внаслідок чого сталось зіткнення. У результаті аварії травмувалися 64-річний водій "ВАЗ" та його пасажирка 36 років. Постраждалих госпіталізували до лікарні. “Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися