У Харкові сталася ДТП (ФОТО)

В результаті ДТП травмувалися дві людини

Поліція встановлює обставини ДТП з постраждалими у Немишлянському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

У неділю, 22 жовтня, на проспекті Героїв Харкова при заїзді на міст водій "ВАЗ 2101" не надав перевагу у русі "Subaru Legacy", внаслідок чого сталось зіткнення.

У результаті аварії травмувалися 64-річний водій "ВАЗ" та його пасажирка 36 років. Постраждалих госпіталізували до лікарні.

“Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на залізничному переїзді біля с. Макариха Богодухівського району 18 жовтня сталася дорожньо-транспортна пригода.

До місця пригоди негайно вирушили 2 оперативні відділення Харківського та Луганського гарнізонів ДСНС. По прибуттю стало відомо, що в результаті зіткнення легковика Volkswagen Jetta з ремонтною дрезиною 65-річний водій та 80-річна пасажирка авто зазнали значних травм.  “На щастя вони не були затиснуті конструкціями понівеченого автомобіля. Тому рятувальники швидко дістали постраждалих та передали медикам екстреної медичної допомоги. Їх госпіталізували до лікарні швидкої та невідкладної допомоги Харкова”, - уточнили у ДСНС.

Також 12 жовтня у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими - поліція проводить перевірку за фактом ДТП.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися