У Харківському районі ділка ув'язнили на 11 років: чим він займався

Для вчинення злочинів він орендував житло

11 років за ґратами проведе ділок, який створив нарколабораторію в орендованому будинку на Дергачівщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. 

За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 31-річного чоловіка у вчиненні злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 317, ч. 3 ст. 313, ч. 3 ст. 311 КК України) та за фактом незаконного придбання, зберігання, вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України).

У 2019 році чоловік орендував будинок у смт Солоницівка нібито для проживання. Проте обвинувачений вирішив, що "краще"організувати у чужому будинку нарколабораторію та виготовляти там психотропну речовину PVP. Для оборудки він придбав все "необхідне": каністри з рідинами, що містить у своєму складі соляну кислоту і етиловий ефір, ваги, харчові барвники, лійки, лабораторний штатив та інше.

Під час обшуку правоохоронці також виявили у чоловіка пістолет та 199 набоїв до нього, які обвинувачений нелегально придбав та зберігав в орендованому будинку.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав. Ділок зазначив, що будинок він здав у суборенду чоловіку на імʼя "Максим" та все "обладнання" зʼявилось саме тоді, коли він заселився у будинок. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання хворого наркоторговця у Харківській області. На Харківщині поліцейські повідомили про підозру мешканцю Чугуївського району за збут наркотиків. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 42-річний мешканець села Таранівка перебував на обліку в рамках замісної підтримувальної терапії для хворих з наркотичною залежністю в медичних закладах Харківської області. Наркотичний засіб "Метадон-ЗН" він отримував під час лікування, а потім реалізовував мешканцям Зміївської ОТГ. Працівники поліції провели санкціонований обшук в помешканні зловмисника, в ході якого виявили та вилучили документацію на отримання "метадону" в різних центрах та наркотичний засіб. Речові докази вилучені та направлені на експертизу. Щодо зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися