Вкрали півмільйона гривень: у Харкові оперативно затримано групу розбійників

Наразі їхня подальша доля вирішується

Викрали з обмінного пункту пів мільйона гривень: харківська поліція оперативно розшукала зловмисників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Чоловік підібрав ключ, проник у приміщення та заволодів грошима у сумі 500 тисяч гривень. Його знайомий чекав на нього в автомобілі та спостерігав за ситуацією. За це він мав отримати частку грошей. 

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Харківській області та оперативники Харківського райуправління № 2 встановили особи та місцезнаходження зловмисників. Ними виявились раніше судимі харків’яни 31 і 37 років. Речові докази - грошові кошти вилучено.

Наразі 37-річного безпосереднього виконавця злочину затримано у порядку ст. 208 Кримінального кодексу України та повідомлено про підозру. Щодо його спільника вирішується питання про притягнення до кримінальної відповідальності. Також перевіряється причетність чоловіків до скоєння аналогічних злочинів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання озброєного чоловіка в Харкові. За процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова повідомлено про підозру 38-річному раніше судимому чоловіку за фактом розбою, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області. 21 жовтня харківʼянин, який тільки у серпні цього року звільнився з місць позбавлення волі, вчинив новий злочин. Так, близько опівдня він прийшов до магазину у Новобаварському районі Харкова. Він заздалегідь вдягнув військову форму, хоча він не є військовослужбовцем, та взяв із собою пістолет. Прийшовши до магазину, він направив на продавчиню зброю та наказав віддати всі гроші у касі. Отримавши гроші, зловмисник не зупинився. Він побачив на жінці ювелірні прикраси та змусив її зняти все з себе та віддати йому. Після цього чоловік втік з місця злочину, проте недалеко. Правоохоронці оперативно встановили його особу та затримали в порядку ст. 208 КПК України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися