У Харківській області провели обшуки: знайшли наркотики та зброю

Усі речові докази наразі вилучені

Під час проведення санкціонованого обшуку поліція виявила у чоловіка наркотичні речовини та боєприпаси. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

23 жовтня працівники ВП № 1 Ізюмського РУП провели санкціонований обшук у неодноразово раніше судимого 52-річного мешканця міста Барвінкове. В ході обшуку в домоволодінні виявлені сухі гілки коноплі та згортки з марихуаною. Також поліцейські вилучили у чоловіка предмет, зовні схожий на гранату Ф-1, та 105 патронів калібру 5,45 мм. Речові докази вилучені та направлені на експертне дослідження.

Слідчі дії проводяться в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення придбання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про внесення додаткових відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання підпільного наркоторговця у Харківській області. 11 років за ґратами проведе ділок, який створив нарколабораторію в орендованому будинку на Дергачівщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прокуратури Харківської області.  За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Новобаварської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 31-річного чоловіка у вчиненні злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 317, ч. 3 ст. 313, ч. 3 ст. 311 КК України) та за фактом незаконного придбання, зберігання, вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України). У 2019 році чоловік орендував будинок у смт Солоницівка нібито для проживання. Проте обвинувачений вирішив, що "краще"організувати у чужому будинку нарколабораторію та виготовляти там психотропну речовину PVP. Для оборудки він придбав все "необхідне": каністри з рідинами, що містить у своєму складі соляну кислоту і етиловий ефір, ваги, харчові барвники, лійки, лабораторний штатив та інше.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися