У харків'янина забрали автомобіль: подробиці (ФОТО)

Водій неодноразово порушував правила дорожнього руху

У неділю, 22 жовтня, на майдані Свободи водій автомобіля ВАЗ вчинив низку грубих порушень ПДР та громадського порядку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області. 

У поліції зазначили, що водій мав явні ознаки сп’яніння та демонстрував явну неповагу до суспільства. 

Порушника зупинив екіпаж поліцейських офіцерів громади, який знаходився неподалік. Згодом на місце прибули патрульні поліцейські. Поліцейські  під час спілкування виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння. А огляд на стан сп'яніння чоловік пройшов за допомогою приладу Drager, результат якого склав 2,05 проміле, що перевищило допустиму норму в понад 10 разів.

До того ж при перевірці документів інспектори виявили, що суд позбавив водія права керування транспортними засобами. Також впродовж року порушник двічі притягався до відповідальності за аналогічні правопорушення.

На водія патрульні склали адміністративні протоколи за ч.3 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалась адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння) та за ч.5 ст. 126 (Повторне протягом року керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування) КУпАП.

Інспектори відсторонили чоловіка від керування, помістивши авто на спеціальний майданчик.

Також на місце поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Правоохоронці встановили особу водія. Ним виявився 30-річний харківʼянин. Слідчими було внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом порушення чоловіком ч.1 ст. 296 "Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом" КК України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові сталася ДТП




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися