Поліція шукає свідків смертельної ДТП у Харкові (ФОТО)

Пішохід загинув від отриманих травм

Поліція встановлює свідків ДТП у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що аварія сталася 6 жовтня близько 19:40 на перехресті вулиць Полтавський Шлях та Дудинської. Щодо обставин аварії, у поліції пояснили, що водій автомобіля Volkswagen скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм загинув. 

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

“Свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди просимо звертатися за телефоном: 050-51-56-796 або до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ Національної поліції в Харківській області за адресою: м. Харків, вул. Маяковського, 22, до майора поліції Олексія Семененка”, - звернулися у поліції до жителів Харкова та області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція встановлює обставини ДТП з постраждалими у Немишлянському районі Харкова. 

У поліції Харківської області розповіли, що у неділю, 22 жовтня, на проспекті Героїв Харкова при заїзді на міст водій "ВАЗ 2101" не надав перевагу у русі "Subaru Legacy", внаслідок чого сталось зіткнення. У результаті аварії травмувалися 64-річний водій "ВАЗ" та його пасажирка 36 років. Постраждалих госпіталізували до лікарні.

“Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України”, - уточнили у поліції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися