У Харківській області сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Внаслідок ДТП загинув водій автомобіля "ЛАДА"

Поліція з'ясовує обставини смертельної ДТП в Ізюмському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що дорожньо-транспортна пригода сталася 23 жовтня близько 14:00 на автошляху “Київ-Харків-Довжанський” на повороті неподалік села Іскра Ізюмського району.

Щодо наслідків аварії, то у поліції уточнили, що внаслідок ДТП загинув водій автомобіля "ЛАДА". Його особу встановлювали. 35-річну жінку, яка керувала автомобілем Volkswagen Golf, з травмами доставили до місцевої лікарні.

“Слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу”, - зазначили у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція встановлює свідків ДТП у Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.  У поліції розповіли, що аварія сталася 6 жовтня близько 19:40 на перехресті вулиць Полтавський Шлях та Дудинської.

Щодо обставин аварії, у поліції пояснили, що водій автомобіля Volkswagen скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм загинув.  Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Куди звертатися свідкам смертельної аварії, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися