Загинув викладач та випускник Харківського національного університету імені Каразіна

Чоловік був бійцем спецпідрозділу «Кракен»

17 жовтня 2023 року під час виконання бойового завдання загинув вихованець Каразінського університету, випускник Факультет Комп'ютерних Наук, старший викладач кафедри моделювання систем і технологій факультету комп’ютерних наук Євген Володимирович Діденко. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХНУ.

"Після закінчення факультету комп’ютерних наук у 2010 році й згодом аспірантури Євген залишився викладати в університеті, де проявив себе не лише як талановитий й відповідальний педагог, а й як небайдужий і чуйний товариш. Жоден факультетський захід не обходився без нього", – зазначають в університеті.

У перші дні широкомасштабного російського вторгнення Євген добровільно став на захист країни у лавах територіальної оборони Харкова, потім став бійцем спецпідрозділу "Кракен".

Поховали Євгена Діденко у рідному Запоріжжі.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 25 жовтня: є загиблі

Учора 24 жовтня близько 16:40 окупанти обстріляли село Подоли Куп'янського району.

Внаслідок ракетного удару пошкоджений приватний будинок та автомобілі. Загинули два цивільних чоловіки 50 та 57 років, повідомляє поліція області.

Авіаційних ударів зазнали Синьківка, Іванівка, Піщане Харківської області. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали понад 20 населених пунктів, серед них Плетенівка, Козача Лопань, Чугунівка Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог вів безуспішні штурмові дії за підтримки авіації в районах Синьківки та Іванівка Харківської області. Тут Силами оборони відбито 10 атак загарбників. Також російські окупанти завдали артилерійських та мінометних обстрілів по районах населених пунктів, зокрема, Дворічна, Петропавлівка, Синьківка, Іванівка Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися