На Харківщині чоловіку загрожує 7 років позбавлення волі за дерева: що він скоїв

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину

На Харківщині поліцейські викрили зловмисника - він вирубав деревини на 80 тис. грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліцію Харківської області.

У поліції повідомили, що 45-річний чоловік взяв у свого знайомого у тимчасове користування ланцюгову бензопилу. Потім у лісосмузі поблизу села Ковалівка Рябоконівського старостинського округу Богодухівського району незаконно вирубав 10 сироростучих дубів та 3 сухостійних.

Зазначається, що сума спричиненого матеріального збитку становить понад 80 тисяч гривень.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.4 ст. 246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу, що спричинили тяжкі наслідки) Кримінального кодексу України.

Зараз чоловіку повідомили про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові поліцейські оперативно розшукали літнього чоловіка, який загубився у лісосмузі.

У поліції Харківської області уточнили, що у середу, 25 жовтня, до чергової частини Харківського районного управління поліції №3 звернувся 40-річний заявник. Чоловік повідомив, що його 70-річний батько пішов з дому та не повернувся. Чоловік попередив, що батько не орієнтується на місцевості.  На пошуки зниклого був залучений весь особовий склад райуправління.

Працівники відділу кримінальної поліції розшукали 70-річного харків'янина у лісосмузі у Шевченківському районі міста та повернули додому. 

Що трапилося з чоловіком, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися