У Харківській області викрито серійного злочинця: що йому загрожує

Чоловік вже має одну судимість

На Харківщині поліцейські викрили чоловіка у скоєнні крадіжок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

Наприкінці серпня правоохоронці отримали інформацію від працівника місцевого пункту приймання металолому про крадіжку металевих виробів.

В ході оперативних-розшукових заходів поліцейські встановили особу крадія. Ним виявився 41-річний раніше судимий мешканець міста Красноград. Також, в ході досудового розслідування з’ясувалося, що правопорушник скоїв крадіжку мобільного телефону. Рецидивіст скористався безпорадним станом потерпілого та, поки останній спав у парку, дістав з його кишені гаджет. 

В ході санкціонованого обшуку правоохоронці виявили та вилучили речові докази. Чоловіку повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про оскарження прокуратурою рішення щодо виправданного крадія. Прокуратура через апеляцію оскаржила незаконний вирок щодо крадія рецидивіста, якого звільнили від відбування покарання з іспитовим строком. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури. За результатами розгляду апеляційної скарги прокурора Зміївського відділу Чугуївської окружної прокуратури Харківської області суд призначив покарання у виді п'яти років позбавлення волі чоловіку, якого визнано винним у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 КК України).  Чоловік, який вже неодноразово був засуджений за крадіжки, належних висновків для себе не зробив та вчинив новий злочин. Так, у квітні цього року він, перебуваючи на території приватного домоволодіння у селі Чемужівка Чугуївського району в гостях у свого товариша, викрав у нього мобільний телефон та втік. Вдома він змінив сім-картку телефона на свою, і почав ним користуватися.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися