На одному з кладовищ Харкова знайшли вбивчу знахідку (ФОТО)

Залишки боєприпасу виявили на одному з кладовищ Харкова

Сапери загону гуманітарного розмінування виявили залишки РСЗВ "Смерч" із касетними бойовими елементами на одному з кладовищ Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію МВС України.

"Ворог вкотре доводить, що не має жодних правил та норм моралі. Тому, закликаємо вас завжди буди уважними та обережними", – закликали у міністерстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Відповіді на питання з евакуації: "Ви не будете жити в наметах чи спортзалі"

Мешканців області закликають виїжджати через загострення обстановки на фронті

У Куп’янській міській військовій адміністрації закликають евакуюватися місцевих мешканців, а також відповідають на найчастіші питання з евакуації. "У російських військових немає правил війни: вони пускають ракети по цивільних об'єктах та приватних секторах. Якщо сьогодні прилетіло до вашого сусіда, то завтра може догнати й вас", – зазначають в МВА.

Куди звертатися, де жити та що з собою брати – читайте за посиланням.

У Харківській області готуються до примусової евакуації: у яких громадах

Ворог і далі обстрілює прифронтові громади Харківщини. Гинуть та зазнають поранення мирні мешканці, в тому числі діти. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

"Задля збереження життя та здоров'я людей закликаємо громадян до евакуації з небезпечних територій. Готуємо рішення про примусову евакуацію сімей з дітьми із 10 населених пунктів Куп'янської, Кіндрашівської та Курилівської громад Куп'янського району. Там перебуває 275 дітей. Наголошуємо – діти можуть бути евакуйовані тільки щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном", – підкреслив очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися