На Харківщині викрали Mersedes: що чекає на зловмисника

Викрадачем виявився раніше судимий чоловік

На Харківщині поліцейські викрили чоловіка у скоєнні викрадення автівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Про відсутність автомобіля Mercedes Benz до поліції повідомив вранці 26 жовтня 46-річний власник. Чоловік розповів, що напередодні ввечері припаркував автотранспорт на одній з вулиць села Наталине Красноградського району.  

В ході оперативно розшукових заходів поліцейські встановили, що автомобіль викрав раніше судимий 21-річний місцевий мешканець. Зловмисник пошкодив центральний замок автомобіля. Проїхавши декілька вулиць, він покинув автівку.  

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання крадія у Харкові. Правоохоронці у Харкові під час патрулювання затримали ймовірних грабіжників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію патрульної поліції Харківської області.  Під час патрулювання Салтівського району міста, патрульні отримали виклик про грабіж. Громадянин повідомив, що на вулиці Валентинівській малознайомий чоловік відкритим шляхом заволодів його мобільним телефоном, після чого втік з місця події в невідомому напрямку. Під час відпрацювання інформації, неподалік станції метро, патрульні помітили та затримали чоловіка який підпадав під орієнтування. Інша крадіжка трапилася у Шевченківському районі міста, інспектори отримали виклик про крадіжку. Заявниця розповіла, що невідомий чоловік заволодів її рюкзаком з особистими речами. Поліцейські оперативно передали опис чоловіка іншим екіпажам та розпочали пошук. Під час відпрацювання території патрульні помітили схожого за описом громадянина з рюкзаком, який пізніше впізнала заявниця. Для подальшого встановлення всіх обставин вказаних подій патру



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися