У Харківській області безвісти зникла дитина

До пошуків були залучені правоохоронці

Харківські поліцейські протягом доби оперативно розшукали зниклу дитину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

До працівників сектору ювенальної превенції відділу поліції № 2 ХРУП № 1 надійшло повідомлення про те, що 15-річна неповнолітня пішла з дому. Ювенальні поліцейські спільно з працівниками кримінальної поліції відділу поліції № 2 упродовж доби встановили місцезнаходження неповнолітньої. 

З підлітком та її батьками правоохоронці провели профілактичні бесіди.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про порятунок дитини від власних батьків у Харківській області. У Харкові поліцейські вилучили дитину, яка мешкала у неналежних умовах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Поліцейські прибули за викликом про родинну сварку. 33-річна жінка та 44-річний чоловік знаходилися у стані алкогольного сп’яніння. Вдома перебував наляканий хлопчик 3,5 років. Дитина не вміє розмовляти, батьки не займаються розвитком та вихованням хлопця, у помешканні антисанітарні умови, бруд, порожні пляшки від алкогольних напоїв. Працівники сектору ювенальної вилучили дитину з родини і доставили до дитячої лікарні, де його оглянули лікарі. Щодо батьків складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про зникнення дитини у Харківській області. На Харківщині поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. До відділу поліції № 2 Чугуївського РУП надійшло повідомлення від мешканки села Борова Чугуївського району. Жінка розповіла про зникнення 14-річної доньки, яка пішла з дому, не попередивши батьків. Правоохоронці перевірили можливі місця перебування підлітка, опитали знайомих дівчини та протягом години розшукали її. Дівчина знаходилася у подруги. Дитину повернули додому. З дівчиною та її батьками поліцейські провели профілактичну бесіду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися