У Харківській області сталося більше двадцяти ДТП: є поранені та загиблі

На території області за добу сталося 22 аварії

Минулої доби на території Харківщини сталося 22 дорожньо-транспортні пригоди, у яких травми отримали 22 громадянина, одна людина загинула. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Упродовж доби до поліції звернулося 1349 мешканців Харківщини

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 4 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3850 транспортних засобів.

Працівники відділу поліції в метрополітені  на  станції метро "Університет"  виявили 24-річного харків’янина, який з 2021 року розшукувався відділом поліції № 2 ХРУП № 3 ГУНП в Харківській області за скоєння крадіжки. Повідомлено ініціатора розшуку.

Про будь-які злочини або події можна цілодобово повідомляти на "гарячу" лінію "102", до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном 0503022044 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми у Куп'янській, Кіндрашівській та Курилівській громадах Куп'янського району, які перебувають під постійними ворожими обстрілами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Крім того, згідно рішення Ради оборони дітям буде заборонено в’їжджати у вказані громади. 

Важливо: діти можуть бути евакуйовані обов'язково щонайменше з одним із батьків або іншим опікуном.

З яких громад евакуюватимуть дітей, та яким чином це буде відбуватися – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися