У Харківській області за добу затримано 25 осіб: у чому їх звинувачують

Правоохоронцями опрацьовано майже тисячу викликів

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 25 осіб. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 3100 транспортних засобів. 

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили двох громадян у незаконному обігу наркотиків. У порушників вилучили заборонені речовини.

Співробітники ХРУП № 3 викрили 23-річного чоловіка у скоєнні майнового злочину. Зловмисник викрав банківську картку та розплатився нею за товари в продуктовому магазині, чим спричинив матеріальну шкоду заявнику. Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про затримання чотирьох осіб у Харківській областіОсобовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки чотирьох осіб. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію поліції Харківської області. Минулої доби працівники харківської поліції оперативно опрацювали 961 повідомлення від громадян. На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2680 транспортних засобів.  



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися