У Харкові безвісти зникла дитина

Поліція оперативно почала пошуки

У Харкові поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції.

29 жовтня близько 22:30 до Харківського РУП № 2 надійшло повідомлення про зникнення 15-річної дівчини. Заявник розповів, що донька пішла гуляти з друзями. На телефонні дзвінки донька не відповідала.  

На пошуки неповнолітньої був орієнтований особовий склад Харківського РУП № 2. Поліцейські перевірили місця ймовірного перебування зниклої, опитували друзів та знайомих, здійснили моніторинг її акаунтів у соціальних мережах. Як з'ясувалося, дівчина пішла з друзями святкувати своє 15-річчя та лишилася ночувати у знайомого. Розшукувану дівчину працівники поліції передали батьку.

Співробітники ювенальної превенції провели з родиною профілактичну бесіду щодо недопущення подібних випадків у майбутньому.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про зникнення дитини у Харківській області. На Харківщині поліцейські оперативно розшукали неповнолітню дівчину. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної поліції. До відділу поліції № 2 Чугуївського РУП надійшло повідомлення від мешканки села Борова Чугуївського району. Жінка розповіла про зникнення 14-річної доньки, яка пішла з дому, не попередивши батьків. Правоохоронці перевірили можливі місця перебування підлітка, опитали знайомих дівчини та протягом години розшукали її. Дівчина знаходилася у подруги. Дитину повернули додому. З дівчиною та її батьками поліцейські провели профілактичну бесіду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися