Повалені дерева, обірвані дроти та зірвана покрівля: що робиться у Харкові після негоди (ФОТО)

Деякі наслідки негоди в Харкові уже ліквідували, однак роботи ще тривають

У Харкові у вихідні був буревій, тож комунальники продовжують усувати наслідки негоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Так, в Основ'янському районі працівники комунальних підприємств продовжують роботи з ліквідації наслідків буревію. Загалом у районі впали 15 дерев та 14 великих гілок, постраждали 13 покрівель. Основні роботи оперативно виконали працівники КП “Харківблагоустрій”, СКП “Харківзеленбуд” та АТ “Харківобленерго”.

Бригади КП “Харківспецбуд” усунули аварійність на п’яти покрівлях, роботи на восьми ще тривають.

Фахівці КП “Міськсвітло” ремонтують мережі зовнішнього освітлення, робітники СКП “Харківзеленбуд” та КП “Харківблагоустрій” вивозять залишки розпилених дерев, прибирають територію.

А в Департаменті житлово-комунального господарства розповіли, що загалом через сильні пориви вітру в місті впало 394 дерева і 459 великі гілки. Бригади СКП “Харківзеленбуд”, КП “Харківблагоустрій” та КП “Благоустрій м. Харкова” розпилюють та вивозять дерева і зламані гілки.

Також через негоду зафіксували 156 випадків пошкодження дахів (на 113 роботи вже виконані), 87 випадків обриву дротів АТ “Харківобленерго” та 118 - КП “Міськсвітло” (115 пошкоджень усунені).

Робітники КП “Харківжитлобуд” закріпили металеві конструкції та шифер, які зірвало з балконів та дахів житлових будинків.

Десять бригад КП “Харківспецбуд” усунули аварійність пошкоджених покрівель в Основ’янському, Шевченківському, Холодногірському та Новобаварському районах, а КП “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” - покрівель і балконів. Загалом у КП “ХРБП” надійшли заявки щодо аварійних ситуацій у 64 будинках. Станом на 30 жовтня виконано 61 звернення. Роботи тривають.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувається зі світлом у Харківській області після негоди.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися